Tour de France 2024 begynder, og DSM Cycling Team vinder S1-mesterskabet!

En af de tre store begivenheder i cykelkredsen, Tour de France er officielt startet! Dette er den 111. Tour de France, og den startede officielt i Firenze, Italien. Jeg må her sige, at en af ​​de tre store begivenheder er Giro d’Italia, hvilket viser, at Tour de France, der starter fra Italien, også er ret meningsfuldt.

.png

Dette års konkurrence går gennem fire lande: Italien, San Marino, Monaco og Frankrig. Der er 21 etaper i alt, herunder otte flade etaper, fire bakkede etaper, syv bjergetaper og to individuelle tidskørsel. Det samlede kilometertal er 3405,6 kilometer, og det, der tiltrækker stor opmærksomhed, er, at Bonnet Pass i Alperne bliver det højeste punkt i denne Tour de France.

S1-etapen er faktisk ret velegnet til sprintere med bakkeklatringsevne, for de 27 kilometer før målstregen er en grad tre-bakke i San Marino og har 7,1 kilometer. Til sidst, med ca. 40 km tilbage fra målstregen, gik Romain Bardet og Vandebruck fra DSM Racing Team helt ud og adskilte sig fra andenpladsen med 1 minut og tog til sidst den første gule af S1. Ikke nok med det, de vandt også det første etapemesterskab i Tour de France 2024 for DSM-holdet, og vandt også den grønne trøje, hvide Cykeltøj billigt og dors to fight-prisen. Det er værd at nævne, at denne Tour de France også er den sidste Tour de France for veteranen Bardet. Han vil ind i Frankrig iført en cykeltrøje og sige farvel til sin karriere.

Hele arrangementet gik ikke glat for veteranen Badet. Han lancerede den første bølge af angreb og bragte hastigheden til 54,1 km/t, men det skræmte ikke de unge spillere væk, inklusive Izaguirre niveau 2 skråning og få det første klatrepunkt i Tour de France 2024. Naturligvis er erfaringens rolle i spillet utvivlsomt, at Badet let fik sine holdkammerater til at opretholde styrke og fart, og til sidst gennemførte han sin første rejse perfekt.