Baneholdets cykelbegivenhed er hård konkurrence, og Storbritannien kommer i top!

Tour de France er netop afsluttet, og cykelløbet ved OL i Paris er også kommet på programmet. Derfor kan man sige, at cykelfans over hele verden glæder sig over øjnene. Hvis vi siger, at blandt alle konkurrencer, er den mest variable faktisk ikke den individuelle konkurrence, men holdkonkurrencen. For holdet skal ikke kun tage hensyn til deres egne styrker, men har også brug for samarbejde. Kun når alle arbejder hårdt i samme retning, kan der være endelige resultater.

Baneholdets cykelbegivenhed er hård konkurrence, og Storbritannien kommer i top!

I den tredje konkurrence i Paris OL på banecykling, som også var den endelige afgørelse, vandt det australske og amerikanske hold mesterskaberne i henholdsvis mænds og kvinders holdforfølgelser. I mændenes holdforfølgelse er Australien og Storbritannien allerede gamle rivaler. Den direkte konfrontation er ret spændende. De to hold tog næsten skiftevis føringen, men til sidst åbnede verdensrekordholderholdet iført australske Cykeltøj billigt langsomt distancen. Selvom det britiske hold ønskede at vende resultatet til sidst, men i den sidste forfølgelse, stødte holdkammeraternes hjul sammen, hvilket medførte en forsinkelse i tiden, så til sidst overrakte de alligevel mesterskabstitlen med begge hænder. Den tidligere mester, Italien, vandt bronzemedaljen. Det er værd at nævne, at den australske spiller Richardson tog føringen med at slå verdensrekorden i holdkonkurrencen, og så satte den forsvarende mester Ralf Rysen fra Holland ny verdensrekord. Spændingen ved showet levede op til forventningerne hos alle fans.

Finalen i kvindernes holdforfølgelse var tydeligvis mere intens. Til sidst trak rytterne iført det amerikanske holds tilbud cykeltøj det newzealandske hold ud af mesterskabet med en fordel på 0,621, og vinderen af ​​bronzemedaljen var det britiske hold. I den forrige holdkonkurrence slog det britiske hold verdensrekorden og vandt guldmedaljen med en tid på 45,186 sekunder. Man kan sige, at den er fuld af styrke, men det er ærgerligt, at det amerikanske hold præsterede meget godt i holdforfølgelsen og ikke var i stand til at ændre på resultatet!