Populær videnskab om de forskellige konfigurationer og regler for mænds og kvinders Tour de France!

Mændenes Tour de France er allerede en meget moden professionel cykelkonkurrence Relativt set er kvindernes Tour de France stadig i sin vorden. Derfor afgør modenheden mellem de to, at cykelkonfigurationen og reglerne bliver anderledes. Så hvad vil egentlig forskellen være?

Populær videnskab om de forskellige konfigurationer og regler for mænds og kvinders Tour de France!

Faktisk er ydeevnen ret tydelig i forhold til cyklens konfiguration. Mandlige ryttere kan generelt vælge relativt nyere og high-end modeller. Selvom der er visse forskelle i sponsorer, generelt set, kan mandlige chauffører være de første til at vælge det nyeste udstyr, og test af teknologi og komponenter udføres ofte på herreholdet.

Hvad angår selve cyklerne, er der ikke den store forskel i designet, men damecyklerne er mindre i størrelsen, hvilket også skal overholde mænds og kvinders forskellige kropsproportioner. Der er også nogle mærker som Liv, der har udviklet cykler specielt til kvinder, men faktisk justerer de kun komforten i mellemkødet, som størrelsen på sædehynden og sædehyndens materiale. Derudover er styret, der bruges af kvindelige ryttere, relativt lille, og håndsvingene er kortere. Velegnet til kvinder med relativt korte ben. Faktisk er kranklængden i det nuværende Tour de France blevet justeret for både mænd og kvinder. For eksempel er Pogačar, som er iført UAE Cykeltrøje denne gang, også skiftet til en 165 mm håndsving. Derfor kan det faktisk ses, hvordan fremtiden vil udvikle sig.

Udover cykler er konkurrenceformerne også forskellige. Kvindernes Tour de France er et enkeltdagsløb, og tidsplanen er relativt kortere end herreetapen, opdelt i etaper med forskelligt terræn. Mændenes Tour de France er et flerdagesløb med i alt 21 etaper. Sceneterrænet er relativt mere komplekst.

Med udviklingen af ​​Tour de France for kvinder bliver kløften mellem de to naturligvis gradvist indsnævret. For eksempel denne gang har Charlotte Kuhl vundet flere gange iført en DSM-hold Cykeltøj billigt, uanset fra et taktisk punkt. set, kan hastigheden fuldstændig konkurrere med mændenes Tour de France. Derfor kan det med det blotte øje ses, at udviklingen af ​​kvindernes Tour de France boomer!