Vil den olympiske cykelbegivenhed blive placeret i Frankrig? Nyd den unikke charme!

De Olympiske Lege er sejrspaladset i alle atleters hjerter, og cykelbegivenheden ved disse Olympiske Lege vil blive placeret direkte i Paris, Frankrig. Det internationale cykelforbunds præsident, Lapadian, annoncerede planen den 21. Faktisk er cykling for mange atleter et af de få løb, hvor du ikke kun kan nyde højintensiv konkurrence, men også se forskellige skelsættende klassikere i Paris. Derfor kalder denne indfødte franskmand Paris for et “åbent museum”.

2

De olympiske cykelbegivenheder er ret omfattende, herunder banecykling, landevejscykling, mountainbike, BMX-racing og freestyle BMX, og indtil videre er kvalifikationerne for hver begivenhed stort set gennemført. Samtidig er cykelruten også blevet fastlagt og forbedret. Den olympiske BMX freestyle-konkurrence vil blive afholdt på Place de la Concorde i det centrale Paris, den største byplads i Paris, ved siden af ​​Seinen. Landevejscykelløbet skærer diagonalt gennem det vestlige Paris og passerer bygninger som Eiffeltårnet. Du kan nyde en mere ikonisk parisisk stil.

Selvfølgelig er denne konkurrencedato også den varmeste tid i Paris, Frankrig, som kan nå op på 40 grader Celsius. Selvom for professionelle atleter er sådan vejr ikke et problem. Men for tilskuere og fans, der elsker spillet, kan det være svært. Men hvordan kan dette overhovedet stoppe alles entusiasme for denne konkurrence?

Som en af ​​de ældste sportsbegivenheder i de moderne olympiske lege stiger antallet af mennesker, der deltager i cykelkonkurrencen hvert år, og denne gang er tallet steget til 514. Det skyldes også, at Frankrig er et af de lande, der altid har været glad for at cykle Har en større massebase!