Wenger vender tilbage med stor kraft og slår Pogačar for at vinde mesterskabet!

Det kan siges, at de sidste to Tour de France-etaper er Wenger og Pogačars præstationstid. Som vi alle ved, var Pogačar vinderen af ​​fjerde etape. Vi husker stadig hans lyserøde Emirates Airline Team- Cykeltøj billigt , kanten af ​​hans hat, og udseendet af ham, der holder trofæet. På det tidspunkt, omkring 20 kilometer før målstregen, indledte Pogačar et angreb og adskilte den tidligere mester Wenger med omkring 10 sekunder, og så fortsatte afstanden mellem de to med at udvide til omkring 30 sekunder. Vandt endelig mesterskabet. Fra det øjeblik gik de to i tovtrækkeri om det første lag.

图片 1
图片 1

I den ellevte etape af Tour de France, fordi den samlede længde er 211 km, og den skal klatre 4350 m, indledte Pogačar et angreb på første klasses skråning 31 km før målstregen. Kan Wengergau følge med og gå direkte op på toppen fangede alle bilfans hjerter. Overraskende nok, selvom Pogačar stadig udnyttede ned ad bakke, udvidede den anden forskel til 30 sekunder. Men Wenger var faktisk på den anden skråning og genvandt det halve minuts hul i et åndedrag. Du skal vide, at han lige er vendt tilbage til spillet efter at være kommet sig over en skade, og det er ret svært at komme sig direkte på anden niveaus skråning. Dernæst rykkede de to mennesker frem side om side, næsten ude af stand til at holde sig væk fra den anden, og de kæmpede indtil det sidste punkt, Wenger vandt spurten til sidst og vandt det enkelte mesterskab.

Efter kampen var Wenger meget begejstret og blev kvalt flere gange under interviews. Han har altid vist sig ligeglad med følelser og vrede, men denne gang mistede han kontrollen over sine følelser, hvilket også viser, at denne konkurrence ikke er let. Efter et styrt kunne han trods alt tage Jumbo Racing trøje på igen og køre på banen. Der er ingen tvivl om rytterens indsats.

Mesteren takkede selvfølgelig som altid sin familie foran kameraet. Det er netop derfor, at han har vundet hjerterne hos mange fans, som håber, at denne kører kan præstere bedre.