Frankrig er tilbage på toppen af ​​listen, og Storbritannien har vundet titlen for tredje gang i træk!

Selvom de siger farvel til cykelbanen under OL i Paris, er det skæbnebestemt, at det franske folks kærlighed til cykling ikke kan køles ned med kun én kamp. Umiddelbart derefter er 2024 UCI Nations Cup mænds ungdomskonkurrence begyndt i fuld gang. Denne gang viste de unge iført det franske holds France Cykeltrøje hidtil usete evner og vandt direkte den femte sejr. I denne konkurrence har de allerede domineret i 2011, 2013, 2014 og 2022. Denne gang besejrede denne gruppe franske unge Spanien og Tjekkiet med en score på 183 point og beholdt deres dominerende position.

Frankrig er tilbage på toppen af ​​listen, og Storbritannien har vundet titlen for tredje gang i træk!

Selvfølgelig er processen med at vinde mesterskabet ikke let. Selvom franskmændene vandt det første løb på første bane, udnyttede det spanske hold flere gange i opfølgningen. Et stort antal af dem er figurer, der har vundet mesterskaber i forskellige konkurrencer. For eksempel opnåede Alvarez endnu en succes i den ungarske nationale cup i sæsonens sidste kamp, ​​idet han vandt den anden GC-sejr. Man kan sige, at styrken ikke kan undervurderes. For slet ikke at tale om danske Albert, der for andet år i træk blev kronet som XCO UCI Youth World Champion.

Derudover vandt kvinderne iført Team GB Cykeltøj billigt også UCI Women’s Junior Dame’s Cup for tredje gang i træk. Jeg må sige, at på denne arena er de hovedpersonerne. De vandt titlen foran Frankrig og Holland, hvis kvinders juniorcykelhold også hævder at have vundet løbet fem gange. Men det britiske kvindehold er ikke bange, fordi de har Kate, en nøglefigur i sidste års succes, som egenhændigt førte det britiske hold til 120 point. Grundlaget for Storbritanniens kvindemesterskab blev lagt godt og tidligt. Selvom de efterfølgende italienske og franske hold hver især havde stærkere spillere, kunne de i mødet med det magtfulde Storbritannien kun beklageligt vinde andenpladsen og tredjepladsen!